RENAULT TRUCKS С ПРЕМИЕРА НА ЛИМИТИРАНА BG СЕРИЯ НА TRUCK EXPO 2018

RENAULT TRUCKS С ПРЕМИЕРА НА ЛИМИТИРАНА BG СЕРИЯ НА TRUCK EXPO 2018

Товарни автомобили от лимитираната серия на Renault Trucks, създадена по случай 10-ия юбилей на марката в България, бъдат показани за първи път официално по време на международното изложение Truck Expo 2018 от 7 до 9 юни на Летище Лесново. Влекачите са от Гама Т за превоз на дълги разстояния и се отличават с характерен дизайн, който обединява отличителните за френския производител графични елементи с цветовете на българския трикольор. Целта е да бъдат подчертани детайли в екстериора на кабината и да й се придаде спортен характер. Диамантеният знак на Renault е интегриран в числото 10 като символ на твърдостта и устойчивостта на българския пазар през последното десетилетие, като в същото време се създава алюзията за състезателен номер.

“Създаването на лимитирани серии със специален дизайн е една от актуалните тенденции на световния пазар. Затова ние решихме да предложим и на българския бизнес възможността да се сдобие с уникални камиони в своите флотилии.”, обясни Иван Ушев, търговски директор, Рено Тракс България. “Вярваме, че с този дизайн повече български компании и шофьори ще го представят с гордост по международните пътища.”, допълни той.

Освен с характерния си дизайн камионите от лимитираната юбилейна серия на Renault Trucks се предлагат с пълен пакет спойлери, адаптивен круиз контрол, пакет за горивна ефективност Fuel Eco, пакет Комфорт за по-добро отопление и охлаждане в кабината и сервизен договор Референс. Двигателят е DTI 13 с мощност от 440 до 520 к.с.

Заедно с юбилейната серия на щанда на Renault Trucks по време на изложението ще бъдат показани още модели от гамите K за строителни дейности, D и D Wide за превоз на средни разстояния, както и ван и шаси кабина на Renault Master.

Видео с лимитирана юбилейна серия на
Renault Trucks: https://youtu.be/qegvCOMQ3vQ

Вашият коментар